Wilson tennis camp

Vuxenlägret som sätter fart på din utvecklingJÖNKÖPING – Vi tar din kunskap vidare!

Tillbaka till Vuxenläger

Detta läger vänder sig till alla kategorier vuxna tennisspelare (ej nybörjare) som önskar att förbättra sin tennis under professionell ledning. Samtidigt får man möjlighet att träna, äta, bo och umgås i Sveriges modernaste tennisanläggning.

Under dagarna i Jönköping ingår följande aktiviteter:
– Tennisträning ca 10 timmar fördelat på tre dagar
– Tränarstab med stor tränarerfarenhet både internationellt och nationellt
– Teorilektioner
– Matchspel
– Någon av de aktiviteter som finns på RC Arena
– Fri tillgång till Nordic Wellness

Lägerdatum 2017
– Vuxenläger 1: 24-26 mars 2017
– Vuxenläger 2: 20-22 oktober 2017

Mat och boende i Sveriges modernaste sportanläggning

Boende, tennis och restaurang/bar – allt tillsammans. Efter tennisen är det bara att gå upp till rummet och duscha för att sedan gå ned till restaurangen och äta, efteråt kan du ta en öl och umgås i baren.

Vi kommer att hålla till i Jönköping på nybyggda RC Arena. Ni kommer att bo på RC Hotel som ligger i direkt anslutning till RC Arena (Racketcentrum) där både ITF tävlingar och Davis Cup spelades så sent som hösten 2014, Ni har bara några trappor från hotellrummet ner till tennisbanan. Hotellet är det första i sitt slag och kommer klassificeras som fyrstjärnigt med moderna rum med AC, HD-tv, lounger, konferensrum mm.

I hotellet finns även nybyggda RC Grill som serverar högklassig mat för såväl affärsresenärer som elitidrottare. Alla våra måltider äter vi på RC Grill där det även finns en sportbar.

Under dagarna i Jönköping ingår följande mat och boende:
– Boende på fyrstjärnigt hotell
– Frukostbuffé lördag och söndag
– Helglunch lördag och söndag
– Middagsbuffé fredag och lördag (på lördagen ingår ett glas vin eller öl)
– Eftermiddagsfika (även välkomstfika)
– Frukt

Anläggningen för den aktive resenären
RC Arena har förutom tennis även möjlighet till badminton, bowling, klättring, curling, gym mm. Våra deltagare har också fri tillgång till Nordic Wellness Gym. Omfattningen av investeringen uppgår till ca 75 Mkr och hotellet invigdes i mars 2016 i samband med att RC Arena var värd för Sveriges första ATP Challenger tävling på över 20 år – RC Hotel Open 2016.

Styrkan finns i tränarstaben
Wilson tennis camps styrka ligger alltid i att vi har välutbildade och duktiga tränare. Tränare på lägret blir Pontus Bergevi, Per-Erik Granath, Ernst Larsson och Ola Kristiansson. Wilson tennis camp är exklusiv partner till RC Sport's & Business Hotel och startade upp med sin första tennis camp i april 2016! Välkomna!

Pris vuxenläger
Wilson tennis camp kostar 5 650 kr. I priset ingår alla träningsaktiviteter, kost och logi. Priset anges per person i dubbelrum. Pristillägg för enkelrum (400 kr). Obs! Kom ihåg att ange om du skall ha dubbel- eller enkelrum (kryssruta på anmälningssidan).

Obs! Antalet deltagare är begränsat!

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!