Wilson tennis camp

Upptaktsläger på grus i Jönköping på RC Arena

Lägg inomhussäsongen bakom dig och blicka framåt – ta chansen att komma igång på riktigt inför stundande utomhussäsong. För andra året kommer vi att var på RC SPORT & BUSINESS HOTEL I JÖNKÖPING. Detta hotell som ligger i direkt anslutning till RC ARENA gör att vi kan genomföra läger med hög kvalitet både på och utanför banan.

Upptaktslägret i Jönköping, ger dig en utmärkt start och förutsättningar för en bra grussäsong. Tennisträningen syftar till att träna olika moment i grustennis och vi lägger mycket fokus på spelförståelse, attityd, inställning och noggrannhet. Det blir minst 10 timmar tennis. Vi kommer varva tennisträning med teori, fysträning samt andra roliga aktiviteter. RC Arena har förutom tennis också curling, bowling, badminton, klätterväggar mm, vilket gör att kringaktiviteterna som är viktiga för helheten på ett läger är optimala.
        Vi har en tränarstab med stor erfarenhet både nationellt och internationellt. De tränare som idag är klara för lägret är Pontus Bergevi, Perra Granath och Ola Kristiansson. Ytterligare tränare tillkommer. Du tränar på Jönköpings fina utomhusanläggning med 5 grusbanor (Båstadsgrus).
        Vi bor på nybyggda RC Hotell som ligger i direkt anslutning till RC Arena. Alla måltider intar vi på RC Grill som serverar högklassig mat för både affärsresenärer som elitidrottare. Läs mer på deras hemsida.

Lägerdatum
Upptaktsläger: 5-7 maj 2017

Gällande tider
Ankomst fredagen:
– Incheckning kl 15.30
– Introduktion för föräldrar och spelare 16.00

Avslutning söndagen:
– Avslutning, sammanfattning av lägerveckan samt prisutdelning kl 12.30-13.00, då även föräldrarna är välkomna

Pris Upptaktsläger
3 800 kr. I priset ingår alla träningsaktiviteter, kost, logi, t-shirt från Wilson samt någon extra kul gemensam aktivitet. Anmälan sker via vår anmälningssida.

Har du frågor gällande lägret?
Kontakta Perra Granath på perra@tenniscamp.se.

Obs! Antalet deltagare är begränsat!

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!