Ta del av tenniskompetens på högsta nivå!

Professionell kunskap och vilja personifierade!
Gemensamt för våra tränare är att de har en unik förmåga att skapa en professionell helhetsmiljö samtidigt som man förmedlar detaljer som utvecklar den enskilde individen till en bättre tennisspelare.

Pontus Bergevi – Grundare och huvudtränare
Pontus Bergevi har stor erfarenhet som tränare på alla nivåer, bland annat som chefstränare i Båstad samt delansvarig för tennisgymnasiet på Växjö tenniscenter. Han har varit delansvarig för tennisgymnasiet i Helsingborgs TK, där han även coachat damlaget som tog SM-guld 2005 och senast 2008.
    Arbetar som tränare och tävlingskoordinator på Svensk Tennis Syd parallellt med en tjänst på tennisgymnasiet i Båstad (fr o m 1/8 2011). Har under många år varit verksam inom Skånes TF, och har drivit adidas sweden pro camps tennisläger i Båstad under 19 år.

Våra hjälptränare
Vi har noga valt ut personer som brinner för tennis, och som på ett pedagogiskt och inspirerande sätt förmedlar lägerinnehållet, och jobbar för god social gemenskap. Nedan beskriver närmare fyra utav våra kompetenta förebilder i vårt ledarteam:

Anders Lindsjö är expert i fysisk träning och driver egna företaget Styrka för Sport. Han utvecklar alla slags idrottare från ungdom till den absoluta världseliten. Arbetar kontinuerligt för SOK, RF och SISU.

Johan Wettermark är utbildad tennistränare med stor erfarenhet från arbete på alla nivåer.Har bland annat tränat Sofia Arvidsson, Tim Göransson och Johanna Larsson. Driver det egna företaget InWest Coaching som mental rådgivare åt idrottare med specialisering inom tennis, golf och ridsport. Motto:”Mental träning fungerar för alla oavsett vem du är eller vad du gör, samma tänk – olika spelplaner”.

Ola Kristiansson har arbetat inom danska tennisförbundet och jobbat ihop med Sofia Arvidsson. Numera aktiv inom tennisgymnasiet i Lidköping och olika uppdrag inom Svenska Tennisförbundet. Stor erfarenhet av spel på ATP-touren.

Peter Hjort är chefstränare för Lidingö TK och tidigare juniorlandslagskapten. Har även jobbat med Sofia Arvidsson på WTA-touren samt haft flertalet olika internationella tränaruppdrag. Har varit heltidstränare i 15 år.

Caxton Njuki är 30 år gammal och har jobbat som tennistränare i över 10 år från klubbnivå till landslagsnivå. Parallellt med tennisen har han jobbat som utbildare i ledarskap och kommunikation för olika idrottsförbund men även i näringslivet.

Lars-Anders Wahlgren är personlig tränare åt Sofia Arvidsson samt jobbar med uppdrag inom Svenska Tennisförbundet, bl a med juniorlandslagsresor och läger.

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!