Wilson tennis camp

Maxiläger för de allra minsta! Nu även i Jönköping!

Välfyllda lägerdagar som tar din tennis till en mer medveten och högre nivå!
Vår idé med Wilson tennis camp är att deltagarna ska ha roligt, känna glädje och oavsett spelnivå få uppleva att de lyckas. Maxilägret riktar sig till barn 7-10 år (vi spelar endast med Maxiboll). Vår målsättning med Maxilägret är att skapa goda förutsättningar för att deltagarna skall utvecklas spelmässigt och få grundläggande kunskaper om hur det är att träna och leva som en professionell tennisspelare under en weekend.

Maxilägret skapar goda förutsättningar för god och hållbar utveckling
Deltagarna får chansen att uppleva hur det är att träna och leva som en professionell tennisspelare under en weekend.
    Tennisträningen syftar till att utveckla olika slag, öka deltagarnas taktiska förståelse, ge kännedom om olika mentala rutiner för att kunna spela bättre både på träning och match.
    Vid teknikträningen ligger fokus på att träna och utveckla en större slagrepertoar. Vid fysträningen ligger fokus på att utveckla deltagarnas koordination och olika grovmotoriska rörelser, då förmågan att lära sig nya rörelser är som störst mellan 8-12 år.
    Vår ambition är att deltagarna skall lära sig olika taktiska bas begrep och några mentala rutiner som de kan använda i matchsituationer. Vi garanterar att du kommer att få uppleva en varierande, proffsig träning där vi självklart även genomför många roliga kringaktivieter utanför banan.

Lägerdatum Maxiläger
– Maxiläger Båstad, datum släpps senare i vår
– Maxiläger Jönköping, 16-18/9, 2016 NYHET! I samarbete med RC Arena och RC Sport och Business Hotel i Jönköping!

Boende och kost
Maxiläger Båstad: Vi bor och äter på Drivans Sportcenter för info, gå in på www.bastadsportcenter.se. Om man inte vill bo på lägret går det bra att ordna eget boende och ändå vara med på hela dagarna från morgon till kväll.

Maxiläger Jönköping: Vi bor på nybyggda RC Hotell som ligger i direkt anslutning till RC Arena, gå in på www.racketcentrum.se. Alla måltider intar vi på RC Grill som serverar högklassig mat för både affärsresenärer som elitidrottare. En förutsättning för att deltaga på lägret är att Ni bor med Era föräldrar. På RC Arena finns många roliga möjligheter till kringaktiviteter.

Så här kan en dag se ut
07.00 Väckning
07.30 Frukost
09.00-12.00 Tennis/fys/teori
12.30 Lunch
14.00-17.00 Tennis/fys/teori
18.00 Middag
19.00 Kvällsaktivitet
22.00 Godnatt

Aktiv avkoppling
För att få den totala upplevelsen har vi en rad andra aktiviteter som bidrar till givande och roliga dagar.

Start- och avslutningstider för våra Maxiläger
– Jönköping: Ankomstdagen, fredagen den 16 september – Incheckning kl 15.30-16.00. Introduktion för föräldrar och spelare 16.00-16.30.
– Jönköping: Avslutningsdagen söndagen den 18 september – Avslutning, prisutdelning och sammanfattning av lägerveckan kl 11.30-12.00. Föräldrar är välkomna att närvara vid avslutningen.

Pris Maxiläger
Pris 3 750 kr per/deltagare. I priset ingår alla träningsaktiviteter, kost, logi, t-shirt från Wilson samt någon extra kul gemensam aktivitet. Priset anges per person i rum för 2-4 personer.

– Maxiläger Jönköping: Tillägg 650 kr per/natt inkl frukost för förälder/föräldrar i samma rum som barn. Naturligtvis kan en förälder bo med barn och barnets kompis i samma rum. Detta betyder att föräldrar kan få en weekend på hotell med hög komfort och en anläggning med ca 8 000 kvm sport och aktivitet för 1 300 kr. Anmälan sker Anmälan sker via vår anmälningssida.

Obs! Antalet deltagare är begränsat!

– Har du några frågor angående Maxilägret i Jönköping, maila till perra@tenniscamp.se.
– Har du frågor angående Maxilägret i Båstad, maila till pontus@tenniscamp.se.

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!