Wilson tennis camp – en svårslagen helhetsupplevelse!

Följ med i proffsens fotspår
Efter många år med gediget koncept och med Wilson som ny sponsor, fortsätter Pontus Bergevi sin satsning på läger i Båstad och inför säsongen 2011 har man breddat konceptet ytterligare.

Erfarna experter
Huvudansvarig för lägren är Pontus Bergevi som har många års erfarenhet av tennisträning på alla nivåer. Man har fortsatt samarbete med experter inom fysisk och mental träning samt personlig utveckling. Tillsammans med dessa experter och övriga hjälptränare har man förmågan att skapa en professionell helhetsmiljö samtidigt som man förmedlar detaljer som utvecklar den enskilde individen till en bättre tennisspelare.

En anläggning i världsklass
Visionen med Wilson tennis camp är att bli Nordens ledande tennis camp. För att nå denna vision anordnar vi därför lägren där det finns en anläggning som är komplett inom alla områden.Detta ser vi i Båstad Sportcenter, en av Sveriges modernaste och största tennisanläggningar. Anläggningen består bl a av 14 tennisbanor – grus, 6 banor inomhus – hardcourt, sporthotell, idrottshall, fotbollsplaner, gym, konferenslokaler, välsorterad sportshop och restaurang.

Svårslagen upplevelse
Genom samarbetet med seriösa medarbetare, vår huvudsponsor Wilson, Båstad Sportcenter och övriga samarbetspartners kommer Wilson tennis camp att kunna erbjuda tennisläger av högsta kvalitet. Vår ambition är att varje deltagare kommer att uppleva kvalificerad, intensiv träning med hög kvalitet samtidigt som vi strävar efter att erbjuda en totalupplevelse i fantastisk tennismiljö. Några av våra tankar finner du här.

Båstad – professionell framtoning i rätt miljö
Det är en stor ära att kunna erbjuda Wilson tennis camp i en god och attraktiv miljö. Därför är det en självklarhet att lägga Wilson tennis camp i Båstad.

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!