Wilson tennis camp

Vuxenläger Alicante med Wilson tennis camp!
Vuxenläger Alicante 25/10-1/11, 2017
Wilson Tennis Camp kan nu stolt presentera ett vuxenläger i tennis som vi kommer starta till hösten i ett samarbete med Deportitsta AB, som driver träningsläger i Alicante. Det känns tryggt att jobba tillsammans med ett företag som finns på plats och som under lägrets gång tar hand om alla delar utanför tennisbanan, som är en viktig del för det optimala tennislägret. Med vår 25-åriga erfarenhet av tennisläger både för juniorer och vuxna så tar vi nu steget till Alicante. Vi ser verkligen framemot att kunna erbjuda ett genomarbetat läger där vi ser till att ni alla kommer trivas både på och utanför banan:

Hotellet
Hotel Alicante Golf ligger ca 800 meter från havet (8-10 minuters gångavstånd) och den långa och fina sandstranden i Playa San Juan. Stranden erbjuder fina vyer, klart vatten och flera utegym, beachvolleyplaner, fotbollsmål mm. På ca 3 minuters promenad från hotellet ligger idrottsanläggning Arena Alicante med 8 tennisbanor, 14 padelbanor, ett av regionens absolut bästa och fräschaste gym (erbjuder över 260 gruppass i veckan), 25 meters bassäng och spa. På ca 15 minuters gångavstånd ligger Club Atlético Montemar med bl. a över 20 tennisbanor. Hotel Alicante Golf är ett 4-stjärnigt hotell där ni har tillgång till service 24 timmar om dygnet, wifi etc.

Arena Alicante träningscenter
Under hela er vistelse har ni fri tillgång till gym, träningspass och spa på Arena Alicante. Det korta avståndet till Arena från hotellet, samt att det ligger på vägen till tennisklubben Club Atlético Montemar där tennisbanorna ligger, gör att ni enkelt kan utnyttja Arena för övrig träning och avslappning.

Club Atlético Montemar
Club Atlético Montemar erbjuder ett stort antal tennisbanor, padelbanor, fotbollsplan mm. Klubben har väldigt bra anseende i staden och har lång erfarenhet av såväl elitspelare som spel på motionsnivå inom flera idrotter.

Detta ingår
– Boende i dubbelrum på fyrstjärnigt hotell (enkelrumstillägg 200:-/natt) 7 nätter
– Frukost och lunch/middag (”meny för idrottare”) på hotellet där vatten ingår som måltidsdryck
– Middag eller lunch på olika restauranger samt en avslutande grillkväll. OBSERVERA ALLTSÅ ATT PRISET TÄCKER TRE MÅLTIDER OM DAGEN VARAV TVÅ PÅ HOTELLET
– Träning 2-4 spelare/bana ca 18 timmar tennis
– Fri tillgång till spa, simhall, gym och övriga pass på Arena Alicante
– Vi ansvarar för transport från och till flygplatsen-hotellet
– Transport med spårvagn till och från olika restauranger samt centrum
– Förutom Wilson tennis camps tränare finns även Deportitstas personal på plats under hela vistelsen för att hjälpa till med eventuella problem eller önskemål som uppstår

Lägerdatum Vuxenläger Alicante
– Alicante, 25/10-1/11, 2017

Program
Onsdag 25/10
Deltagarna anländer vid olika tidpunkter under dagen. Det finns direktflyg från Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. Vid ankomst ansvarar vi för transfer till hotellet som ligger ca 25 minuter bort.

Torsdag 26/10
Frukost på hotellet. Därefter promenad till tennisanläggningen där vi har träning från kl. 9. Efter träningen promenerar vi tillbaka i samlad trupp och går inom Arena Alicante där vi visar upp vilka möjligheter som anläggningen erbjuder i form av gym, spa etc. Varje deltagare får ett medlemskort som kan utnyttjas obegränsat under vistelsen. Lunch på hotellet och därefter tennisträning på Montemar kl. 15-18. Middag på restaurang Algolfo kl. 20:30..

Fredag 27/10
Frukost på hotellet och därefter tennisträning mellan kl. 9-15. Däremellan lunch på restaurang Maryarena. Middag på hotellet.

Lördag 28/10
Frukost på hotellet. Träning kl. 9 och kl. 15. På kvällen åker vi tillsammans med gruppen in till centrum i Alicante med spårvagn för kort rundvandring samt middag på någon trevlig restaurang.

Söndag 29/10
Frukost på hotellet och träning kl. 9 samt kl. 17. Lunch på paellarestaurang vid havet (därav senarelagd träning på eftermiddagen). Middag på hotellet.

Måndag 30/10
Frukost på hotellet. Träningspass kl. 9 samt kl.15. Lunch på restaurang Maryarena. Middag på hotellet.

Tisdag 31/10
Frukost på hotellet. Träningspass kl. 9-11. Lunch på hotellet. Under eftermiddagen erbjuds olika aktiviteter efter önskemål. Massage/sjukgymnastik behandling/fyspass/extra tennisträning/vila, bad, återhämtning. Observera att extra kostnader kan tillkomma, beroende på aktivitet. Dagen avslutas med BBQ vid stranden. Deportista AB står för arrangemang.

Onsdag 1/11
Transfer till flygplatsen.

Pris Wilson tennis camp Alicante
Pris 13 900 kr. Observera att flyg INTE ingår i priset eftersom vi inte vet var deltagarna önskar att flyga ifrån.

Resegaranti
Deportista AB har ställt resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket bland annat kan ge er rätt till ersättning vid inställd eller avbruten resa. Våra paketresevillkor utgår från Researrangörsförenings och Konsumentverkets överenskommelse från den 1 september 2014 och behandlar bland annat vad som gäller vid avbokning, ombokning samt vid programändringar. Detaljerad information hittar ni på vår hemsida.

Obs! Antalet deltagare är begränsat!

Vid frågor kontakta oss:

Pontus Bergevi, Wilson tennis camp
Maila Pontus
0704 73 42 42

Perra Granath, Wilson tennis camp
Maila Perra
0733-20 08 54

Robert Lindberg, Deportista AB
031-360 80 99

Tag chansen och utveckla ditt tennisspel! Anmäl Dig redan nu!