November 2014

Tillsammans ger vi support till framtida tennisgenerationer!Ny sportshop – nytt samarbete
Tengo Sport är ett känt varumärke med sin webbshop och breda sortiment inom tennis och sin butik i Halmstad. Under hösten slog Tengo Sport även upp dörrarna till nya sportshopen i Båstad.
     Bästa service och hög produktkunskap till mycket bra priser – det har varit Tengo Sport Sweden ABs måtto ända sedan starten i november år 2000. I webbshoenp och butikerna i Halmstad och numera Båstad finner du ett brett sortiment med högkvalitativa produkter till mycket bra priser.

Kläder
De säljer kläder från en rad olika märken, bl a Astis, som är Tengos egna märke som håller mycket hög kvalitet och har även ett antal storspelare i sitt stall. Bland annat har den marockanska storspelaren Younes el Aynaoui använt Astis i en rad år. Det marockanska Davis Cup-laget har även Astis-overaller som landslagsdräkt. De används även bland annat av en rad duktiga spanska proffsspelare.
      I Tyskland och Spanien har Astis kläder på kort tid blivit mycket populära tack vare sin mycket fina kvalitet och design.
      Förutom kläder till spelare finns det också möjlighet för klubbar att beställa mycket attraktiva klubbställ och klubboveraller till ett mycket bra pris. De har för närvarande sju olika klubboveraller. De säljer även kläder från en rad andra populära märken. Ring och fråga!

Racketar
Årets racketar såväl som populära utgångna racketmodeller finns också att beställa. På deras hemsida www.tengo.se finner du mycket information om de olika modellerna.

Senor och strängningsmaskiner
Tengo Sport erbjuder dig Europas största urval av senor och strängningsmaskiner från Premium Stringer. Deras egna märke TOP SPIN håller också mycket hög klass och har i övrigt Sveriges största sortiment av senor från andra märken.
      Naturligtvis hjälper de till med vägledning och svarar på frågor vad som passar just dig. Att stränga själv sparar dig mycket pengar i längden och är väldigt enkelt.

Bollar
Tengo Sport tillhandahåller också bollar från bl a Head, Dunlop, Nassau, Roland Garros, Tretorn och naturligtvis Wilson.

Läs mer på www.tengo.se.

Tillbaka till startsidan